ابعاد استاندارد کابینت

ابعاد-استاندارد-کابینت

یکی از نکاتی که در هنگام سفارش کابینت باید به آن توجه ویژه داشته باشید؛ ابعاد استاندارد کابینت می باشد. این ویژگی امکان دسترسی راحت تر به وسایل داخل کابینت را نیز برای شما فراهم می کند. شما می توانید جدید ترین مدل کابینت را با ابعاد استاندارد و متناسب با شرایط خود سفارش دهید. به طور کلی منظور از ابعاد استاندارد کابینت ارتفاع و یا عمق کابینت ها و عرض آنها نیز می باشد. کابینت های زمینی و کابینت های هوایی نیز باهم فاصله ای دارند؛ همچنین کابینت یخچال و سایر بخش های آشپزخانه نیز دارای ابعاد استانداردی می باشد.

امروزه تنوع طرح و رنگ کابینت ها بسیار افزایش یافته است. کابینت نئوکلاسیک یکی از مدرن ترین انواع کابینت ها می باشد، که طرفداران بسیاری نیز دارد. کابینت ها در سه دسته کابینت زمینی، کابینت هوایی و کابینت تمام قد قرار دارند. شما می توانید هر یک از مدل های کابینت مثل کابینت ممبران و یا کابینت پولیشی و یا هر مدل از این کابینت های مدرن را نیز در ابعاد استاندارد را از تولید کننده کابینت نئوکلاسیک تهیه نمایید. در ادامه به بررسی ابعاد استاندارد کابینت نیز خواهیم پرداخت.

 

فهرست مطالب

  • ابعاد استاندارد کابینت آشپزخانه
  • کابینت زمینی
  • کابینت هوایی
  • کابینت سینک ظرفشویی
  • کابینت یخچال
  • ابعاد استاندارد کابینت زمینی
  • ابعاد استاندارد کابینت هوایی
  • ابعاد کابینت یخچال
  • فاصله استاندارد بین کابینت هوایی و زمینی
  • مزایا استفاده از کابینت ها با ابعاد استاندارد
  • کلام پایانی

ابعاد استاندارد کابینت آشپزخانه

همانطور که گفته شد کابینت ها نیز دارای ابعاد استانداردی می باشند و این ابعاد با توجه به وسایل و شرایط آشپزخانه شما بستگی دارد. کابینت زمینی، کابینت هوایی، کابینت زیر سینک ظرفشویی، کابینت کمدی و … نیز هر کدام دارای ابعاد استانداردی می باشند که در ادامه آنها را نیز بررسی خواهیم کرد.

 

ابعاد-استاندارد-کابینت-آشپزخانه

 

کابینت زمینی

کابینت های زمینی در عرض های ۳۰، ۴۰ تا ۱۲۰ سانتی متر نیز تولید و عرضه می شوند. همچنین عمق این کابینت ها چیزی حدود ۷۰ تا ۷۶ سانتی متر می باشد.

کابینت هوایی

کابینت های هوایی را نیز با عنوان کابینت دیواری هم می شناسند. معمولا این کابینت ها در عرض ۳۰ تا ۱۲۰ سانتی متر و عمق ۳۰ تا ۴۵ سانتی متر در بازار عرضه می شوند.

کابینت سینک ظرفشویی

کابینت سینک ظرفشویی نیز یک دیگر از مهم ترین بخش های کابینت می باشد. این کابینت نیز دارای ابعاد استاندارد با عرض ۹۰ تا۱۲۰ و عمق ۶۰ تا ۷۰ سانتی متر می باشد.

کابینت یخچال

کابینت یخچال در واقع یک باکس می باشد که یخچال در آن قرار می گیرد و ابعاد آن به نوع یخچال بستگی دارد، اما به طور کلی ارتفاع استاندارد برای کابینت یخچال ۲۱۳ سانتی متر و با عرض ۶۶ تا ۹۰ می باشد.

ابعاد استاندارد کابینت زمینی

ابعاد کابینت های زمینی نیز یکی از مهم ترین موارد در تولید کابینت ها می باشد. همانطور که قبل تر اشاره شد ابعاد استاندارد کابینت های زمینی معمولا دارای عرض ۳۰ تا ۱۲۰ سانتی متر و عمق ۷۰ تا ۷۶ سانتی متر می باشند. البته لازم به ذکر است که این ابعاد با توجه به شرایط و عواملی می توانند تغییر کنند. تعداد کابینت های زمینی نیز به فضای آشپزخانه و دکوری که در نظر گرفته اید بستگی دارد.

 

ابعاد-استاندارد-کابینت-زمینی

 

ابعاد استاندارد کابینت هوایی

معمولا کابینت های هوایی با کمی فاصله از کابینت های زمین نیز نصب می شوند. این کابینت ها در عرض ۳۰ تا ۱۲۰ سانتی متر و عمق ۳۰ تا ۴۵ سانتی متر نیز طراحی و تولید می شوند. کابینت های هوایی می توانند تا سقف امتداد یابند و یا کمی با سقف فاصله داشته باشند که این کاملا سلیقه ای می باشد. این کابینت ها باید طوری طراحی و اجرا شوند تا دسترسی به آنها و وسایل داخل کابینت برای افراد سخت و مشکل نباشد.

 

ابعاد-استاندارد-کابینت-هوایی

 

ابعاد کابینت یخچال

کابینت یخچال نیز یک بخش مهم و جدا نشدنی می باشد. ابعاد کابینت یخچال بسیار مهم می باشد چرا که درصورت استاندارد نبودن ابعاد کابینت نمی توان یخچال را در محل مناسب خود قرار داد و این موضوع هم به دکور شما آسیب خواهد زد، هم فضای زیادی را اشغال خواهد کرد. ابعاد استانداردی نیز برای این کابینت در نظر گرفته شده است که عبارت اند از ارتفاع ۲۱۳ سانتی متر و با عرض ۶۶ تا ۹۰ سانتی متر؛ البته شما می توانید با توجه به ابعاد یخچال خود این ابعاد را تغییر داد و یک کابینت یخچال مناسب داشته باشید.

فاصله استاندارد بین کابینت هوایی و زمینی

کابینت هوایی و زمینی نیز باید دارای فاصله ای باشند. اما میزان استاندارد این فاصله چقدر است؟ معمولا کابینت سازان این فاصله را با توجه به شرایط تعیین می کنند. به طوری که افراد منزل بتوانند به راحتی به اشیاء و وسایل داخل کابینت هوایی دسترسی داشته باشند. در مقالات حداقل ارتفاع استاندارد برای فاصله بین کابینت های زمین و کابینت های هوایی ۱۲۲ سانتی متر در نظر گرفته شده است. که این ارتفاع می تواند به توجه به شرایط و نوع کابینت نیز کمتر شود. این فاصله نیز می تواند بر روی ظاهر آشپزخانه شما تاثیر گذار باشد. به طور مثال اگر آشپزخانه کوچکی دارید، با افزایش این فاصله می توانید فضای خود را بزرگتر و دلباز تر نمایش دهید.

 

فاصله-استاندارد-بین-کابینت-هوایی-و-زمینی

 

مزایا استفاده از کابینت ها با ابعاد استاندارد

استفاده از کابینت هایی که با ابعاد استاندارد تهیه شده اند مزایای بسیاری دارد. مهم ترین ویژگی مثبت آنها نصب سریع و راحت می باشد. در صورتی که کابینت ها دارای ابعاد استاندارد باشند دیگر مشکلی در زمان نصب پیش نخواهد آمد و روند نصب کابینت با سرعت بالا تری انجام می شود. کابینت ها با ابعاد استاندارد دارای نظم و سازماندهی بهتری هستند. برخی اوقات با تغییر در ابعاد کابینت به ظاهر و طراحی دکور آسیب وارد می شود؛ استفاده از کابینت هایی که با ابعاد استاندارد تهیه شده اند این مشکل را برای شما حل خواهد کرد. علاوه بر تمام این موارد دسترسی سریع و آسان نیز برای افراد منزل نیز فراهم خواهد شد.

کلام پایانی

در طراحی و تولید کابینت ها مهم ترین فاکتور ابعاد استاندارد کابینت می باشد. کابینت ها باید با سایز مناسبی طراحی و تولید شوند تا برای مشتریان کاملا کاربردی واقع شوند. در این مقاله به بررسی ابعاد استاندارد کابینت ها پرداختیم. نکته ای که لازم است بدانید این است، که ابعاد کابینت ها با میزان قیمت آنها رابطه مستقیم دارد و یکی از عوامل تاثیر گذار بر میزان قیمت کابینت ها می باشد. ابعاد کابینت ها نیز با توجه به فضای آشپزخانه و برخی موارد دیگر نیز تعیین می شود. گروه کابینت سازان نئوکلاسیک نیز یکی از بهترین تولید کنندگان کابینت ایران می باشد. شما می توانید با کمک مشاورین این مجموعه یک کابینت مدرن و شیک با ابعاد استاندارد داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط