– پوششPVC روی این کابینتها به مرور زمان و بر اثر نور آفتاب تغییر رنگ میدهد.
– چسبی که PVC را به ام دی اف می چسباند ممکن است چسبندگی را از دست داده و موجب باد کردن روکش شود.
– عدم پوشش دهی کامل لایه PVC بر روی طراحیها بسیار ظریف (لازم است برای پیشگیری از این مشکل از ایجاد حکاکی و طرح های خیلی ظریف برجسته و فرو رفته بر روی کابینتهای ممبران خودداری شود).
– مقاومت پایین روکش در برابر اجسام نوک تیز.
– بزرگترین ایراد کابینت ممبران این است که روکش های PVC توسط شرکتهای مختلفی تولید میشوند و بعد از مدتی موجودی آنها به اتمام میرسد و چنانچه شما بخواهید قسمتی را تعمیر کنید یا قسمتی را به کار اضافه نمایید به احتمال قوی همان رنگ قبلی را گیر نخواهید آورد.
یکی از معایب کابینت ممبران در دکور آشپزخانه این است که به نور و حرارت حساسیت داشته و به مرور زمان و در برابر نور آفتاب امکان تغییر رنگ در آن وجود دارد. البته باید در نظر داشت که اگر جنس چسب روکش مناسب نباشد در اثر نور آفتاب و یا حرارت امکان ضعیف شدن چسب وجود دارد که تبعات آن شامل باد کردن روکش یا جدا شدن روکش از ام دی اف میشود که نهایتاً خرابی کل کار را به همراه دارد و این از معایب کابینت ممبران است.
نکته بعدی که جزو معایب کابینت ممبران محسوب میشود این است که نسبت به اجسام تیز حساسیت دارد و در اثر برخورد یا کشیده شدن این اجسام امکان پاره شدن روکش وجود دارد. باید کاملاً مراقب بود که اجسام تیز برخوردی با روکش نداشته باشند، در غیر این صورت باید هزینه و زمان زیادی را صرف تعمیر آن کرد.
از دیگر معایب کابینت ممبران ظرافت زیاد طرحها است. اگر طرحی که برای کابینت انتخاب میکنید دارای ریزهکاری زیاد و یا طرحهایی با اشکال کوچک باشد، آنگاه نباید انتظار کار بسیار ظریفی را داشته باشید زیرا وکیوم روکش پی وی سی در اینگونه طرحها معمولاً دقت بالایی نداشته و از کیفیت کار کاسته میشود. باید سعی شود طرحها و یا برجستگیهای کابینت خیلی ریز و ظریف نباشند تا لایه پیویسی آن را بهخوبی و با دقت بالایی پوشش دهد که این از معایب کابینت ممبران است.
از دیگر معایب کابینت ممبران تعمیر کابینت با طرح و رنگ اولیه است. تصور کنید کابینت ممبران را در خانه خود نصب کردهاید و پس از سه سال یکی از دربهای کابینت دچار مشکل شد و نیاز به ساخت مجدد آن درب است. حال پیدا کردن همان طرح و کد رنگ سه سال پیش کمی دشوار است مگر اینکه در ابتدای کار نوع روکش ممبران خود را از شرکتهای معتبر تهیه کرده باشید که بعد از گذشت چند سال امکان موجودی آن کد رنگ و طرح بیشتر باشد. ولی هیچ تضمینی وجود ندارد زیرا بازار مدام با سلیقه مشتری تغییر میکند و این امری کاملاً عادی است.
از دیگر معایب کابینت ممبران تنوع کیفیت اجرا است. کیفیت و ماندگاری کابینت ممبران به مجری کابینت بستگی دارد. این امکان دارد که مجری کابینت مرحله روکش را به یک کارگاه عادی بسپارد و این امکان وجود دارد که آن را به یک شرکت قوی بسپارد. درنتیجه تنوع کیفیت اجرایی مخصوصاً در مرحله روکش کابینت ممبران، به نوعی میتواند جزو معایب کابینت ممبران به حساب آید.