درب کشویی

دربهای کشویی علاوه بر افزایش فضای قابل استفاده در اتاق خواب کوچک این درب ها برای جداسازی فضاهایی مانند : رختکن ، مستر روم و یا جداسازی فضای اتاق بسیار مناسب هستند.

اگر می خواهید درب در اتاق شما در معرض دید باش می توانید تریکیب رنگی اتاق را خنثی درنظر بگیرید اما اگر دوست ندارید درب خیلی جلب توجه کند، با استفاده از رنگ و یا متریال آن را با سایر وسایل اتاق هماهنگ کنید ، درب های کشویی می توانند به یکی از زیباترین عناصر دکوراتیو در خانه تبدیل شوند.

برای مشاهده جدیدترین مدل کابینت نئوکلاسیک و کابینت پولیشی می توانید به سایت فروشگاه درب و کابینت آروین وود مراجعه کنید.

کاربرد درب کشویی

می توان انواع بسیاری از مدل های درب کشویی را با توجه به نوع معماری داخلی و همچنین دکوراسیون داخلی به شکلی بسیار هماهنگ با دیوارهای اطراف طراحی و نصب کرد به گونه ای که طرح درب ها با دیوار صاف کنار آنها آنچنان تفاوتی نداشته و به نوعی در دل دیوار محو شود.

همچنین می توان برخلاف این شیوه، درب ها را به شکلی طراحی و نصب کرد که برجستگی و بیرون زدگی طرح های روی آن وقتی که درب نصب می شود به شکلی واضح و حتی از فواصل دورتر نیز کاملاً مشخص باشد. هر کدام از این شیوه ها را می توان هم در خانه های مدرن و هم کلاسیک به راحتی استفاد نمود.

درب های مزرعه ایی نوع خاصی از طرح های کشویی هستند که به درب های انبار یا آغل شباهت دارند. اینگونه درب ها عنصر دکوراتیو بسیار جالبی را هم در آپارتمان های کوچک و هم در خانه های بزرگ بوجود می آورد. مزیت دیگر و شاید مهم ترین مزیت دربهای کشویی همین نیاز به فضای کم در استفاده از آنها می باشد.

امروزه در مکان های کوچک دربهای کشویی بعنوان یک راه حل کاربردی و زیبا برای جداکردن بخش ها مختلف مورد توجه قرار گرفته اند. دربهای کشویی یکی از بهترین گزینه ها برای حمام های کوچک هستند که دیوار آنها جای کافی برای نصب دربهای لولایی را ندارد، بعلاوه برای کمد یا به عنوان رابط میان دوبخش اتاق نیز کاملا مناسب هستند.

ریل فرمان دهنده این مدل درها روی بالاترین قسمت دیوار نصب می شود و سپس صفحه اصلی درب با گیره های مخصوص به این ریل فلزی ، وصل و رگلاژ می شود. برای ورودی سالن های پذیرایی و نشیمن، یا آشپزخانه های سنتی و به طور کل هر قسمتی از منزل که نیاز به پارتیشن متحرک دارد می توان روی کمک این مدل پارتیشن های های چوبی متحرک که با نام درب ریلی و کشویی شناخته می شوند حساب باز کرد.

کاربرد-درب-کشویی

سبک های درب کشویی

دربهای کشویی هم مانند دیگر اجزای مهم خانه از دو سبک مدرن و کلاسیک دسته بندی می شوند. مدل های کلاسیک و مدرن بنوعی دکور مخفی و جالب در خانه بحساب می آیند و جلوه خاصی به دکوراسیون خانه شما می بخشند. همچنین دربهای بلند بسیار زیبا هستند اما شاید کشیدن انها برای کودکان و یا افراد مسن کمی مشکل باشد.

بهتر است اینگونه دربها را در داخل دیوارهایی با ضخامت بیش از ۱۰ سانتی متر نصب کنید تا سیستم در و دیوار محکم تر بشوند چرا که دربهای کشویی بخاطر اینکه به روی ریل خود حرکت می کنند چفت و بست محکمی مثل درهای لولایی را ندارند و همین موضوع، نکته ای منفی برای آنها محسوب می شود

مدل های درب کشویی با توجه به اینکه از تمامی جنس ها و متریال های موجود در بازار، چه از انواع مختلف چوب طبیعی و صنعتی و چه از جنس هایی مانند شیشه و طلق نیز ساخته می شوند، در نتیجه می توان از آنها در هر فضایی با هر کاربردی استفاده نمود.

فرقی نمی کند مکانی که درب های کشویی در آن استفاده می شود مسکونی ست یا تجاری، آموزشی ست یا اداری بلکه می توان با توجه به نوع و مکان استفاده از آنها، متریال های متنوعی را برای استفاده و نصب انتخاب نمود.

سبک-های-درب-کشویی

تاریخ استفاده از درب کشویی

مدل های درب کشویی از سالیان دور در فرهنگ مردمان شرق و جنوب شرق آسیا به وفور رواج داشته و تا حد زیادی به کمبود فضا در خانه های کوچک آنها مربوط بوده است اما این نوع فرهنگ حتی در خانه های اشرافی و بزرگ آنها نیز رعایت می شد در نتیجه نمی توان موضوع را فقط به کم بودن فضای داخلی ارتباط داد.

در عصر حاضر نیز می توان اینگونه درب های کشویی را نه تنها در منازل کوچک بلکه در خانه ها و سایر مراکز بزرگ و وسیع نیز به راحتی مورد استفاده قرار داد.

در حالت نرمال یک درب ساده، باید حدودا یک متر فضای خالی در اطراف خود داشته باشد تا کاملا باز شود و فضای عبور و مرور مهیا شود. ولی درب های ساختمانی جدید و مدرن که به سبک ریلی و کشویی باز و بسته می شوند نیاز به این میزان فضا ندارند. درب های ریلی روی یک خط افقی به سمت چپ و راست حرکت می کنند و برای باز شدن، احتیاجی به چرخش درب نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط