انواع درب داخلی (شامل درب داخلی MDF و درب داخلی HDF) که در ساختمان ها به کار می روند به چند دسته اصلی تقسیم می شوند که هر کدام کارآیی و در عین حال زیبایی خاص خود را دارا می باشند.
۱- شکل مناسب
درب ورودی آپارتمان باید متناسب با معماری ساختمان انتخاب شود که متاسفانه به این موضوع اهمیت داده نمی شود و بسیار دیده می شود دربی با طراحی کاملاً مدرن برای مجتمعی با نما و طراحی کلاسیک و بالعکس استفاده می شود.
۲- استحکام بالا
درب ورودی آپارتمان به دلیل رفت و آمد بسیار، اسباب کشی و برخورد اشیاء همواره در معرض آسیب قرار دارند، پس هنگام انتخاب درب ورودی باید به دنبال دربی باشید که از مقاومت بالاتری در برابر ضربه و خش برخوردار باشند.
۳- میزان عایق بودن درب داخلی نسبت به صدا
درب داخلی دارای رتبه انتقال صدا هستند، که میزان افت صدای عبوری از درب را اندازه می گیرد. هر چه این رتبه بالاتر باشد صدای کمتری از طریق درب انتقال می یابد، این شاخص بیش از همه به مصالح درب بستگی دارد.
۴- مناسب با اقلیم منطقه
اگر چه درب های آپارتمانی در مدل ها و رنگ های مختلف برای تمام نقاط کشور تولید می شوند، اما فراموش نکنید که انتخاب شما در مرحله اول باید براساس اقلیم منطقه باشد. دربی که برای مناطق خشک و سردسیری استفاده می شود با دربی که برای مناطق مرطوب به کار می رود باید متفاوت باشند و با توجه به اینکه عمده تولیدات درب توسط سازندگان مسکن خریداری می شود، عدم توجه کافی آنها به بحث اقلیم و مصالح ساختمانی باعث شده است صنعتگران نیز از تولید درب های مناسب با اقلیم های مختلف فاصله بگیرند و این امر باعث می شود عمر مفید درب های تولیدی در برخی مناطق پایین باشد که خود ضربه ای به اقتصاد کشور است.
۵- ضد سرقت
برای تأمین امنیت یک ساختمان لازم است که درب ورودی آپارتمان از نوع ضد سرقت باشد و به جرأت می توان گفت انتخاب یک درب ضد سرقت یا بهتر بگوییم درب ایمن نه تنها ضریب امنیت ورودی آپارتمان را بالا می برد بلکه به خاطر ساختار درب های ضد سرقت می توان با استفاده از عایق های صوتی و حرارتی در فضای میانی درب بسیاری از فاکتورهای ذکر شده قبلی را نیز تحت پوشش قرار داد.