کابینتها هم مانند قسمتهای دیگر آشپزخانه باید به طور مرتب تمیز شود، ولی حواستان باشد تمیز کردن آنها هم قانون خاص خودش را دارد؛ مثلا هیچوقت نباید برای نظافت کابینتها از اسکاچهای زبر یا سیمهای ظرفشویی استفاده کنید، چون این لوازم باعث خش افتادن روی سطح کابینت میشود. به جای این کار میتوانید از یک اسفنج نرم یا دستمالهای مخصوص کمک بگیرید.
تمیز کردن درهای کابینت
درب های کابینت نمایان ترین بخش آن هستند. هرچقدر در نگهداری از آن ها بکوشید، ظاهر آشپزخانه ی خود را محلولی ملایم شامل آب و مایع ظرفشویی همراه با یک دستمال نرم تهیه کنید. این محلول برای تمیز کردن انواع درب کابینت آشپزخانه از جنس های فلز، لمینت پلاستیکی، چوب رنگ شده، جنس وینیل بسیار مناسب است. با یک دستمال مرطوب آغشته به کمی سرکه برای پاک کردن چربی از روی کابینت مفید است . توجه کنید که حتما در آخر با یک دستمال خشک رطوبت روی درب ها را برطرف کنید.
برای پاک کردن لک ، اثرات دست ، جوهر و ماژیک هرگز از موادی چون وایتکس ، آستون ؛ الکل صنعتی ، مستقیمآ استفاده نفرمائید . زیرا این مواد میتواند به سطح رو کش دار mdf آسیب برساند . برای استفاده از این مواد بهتر است آن ها را با آب رقیق کرده و مورد استفاده قرار دهید
در ضمن اگر میخواهید برای نگهداری از کابینتهای آشپزخانه از مواد شویندهای که در بازار وجود دارد، استفاده کنید ابتدا حتما شیوه مصرف آن را بخوانید و مطابق آن نظافت را شروع کنید.
هرگز دستمال های خیس خود را از کابینت یا کشو ها آویزان نکنید.
هرگز از موادی مثل وایتکس، آستون و الکل صنعتی برای پاک کردن جوهر و لکه ها استفاده نکنید.
درب شیشه هایی که حاوی ترشی، روغن یا مربا هستند کامل ببندید و بعد در کابینت قرار دهید.
هرگز از پد های ساینده، یا اسفنج های سخت و پارچه های خشن استفاده نکنید .
وسایلی مانند پلوپز، بخارپز و سرخ کن را که حرارت تولید می کنند زیر کابینت های دیواری قرار ندهید.