مزایای کابینت پولیشی

مزایای کابینت پولیشی

امروزه کابینت ها علاوه بر محل نگهداری ظروف و لوازم آشپزخانه، جنبه ی زیبایی و دکوراسیون نیز پیدا کرده اند. در واقع علاوه بر کاربرد و کیفیت کابینت ها باید به ظاهر آن ها نیز توجه نمود. رنگ کابینت ها باید با رنگ سایر اجزای محیط هارمونی داشته باشد و سبک آن نیز باید با سبک دکوراسیون محیط متناسب باشد. با توجه به این که تنوع در کابینت های بسیار زیاد است پس هنگام خرید باید مواردی را رعایت کنید تا در نهایت انتخابی ایده آل داشته باشید. یکی از انواع کابینت، کابینت پولیشی است. کابینت های پولیشی نوعی کابینت براق است که نام آن برگرفته از روش رنگ آمیزی این نوع کابینت است. امروزه استفاده از این نوع کابینت بسیار رواج پیدا کرده است. چرا که مزایا و ویژگی های خاص خود را دارد. اگر قصد خرید یا تعویض کابینت دارید، در ادامه ی این مقاله با ما همراه باشید تا اطلاعات بیشتری درباره ی این نوع کابینت کسب کنید و هم چنین مزایای کابینت پولیشی و معایب آن را بشناسید.

با شناخت هرچه بیشتر این کابینت می توانید خریدی مطمئن داشته باشید، هم چنین اگر نیازمند مشاوره هستید و یا برای استعلام قیمت کابینت پولیشی ۱۴۰۳ می توانید با فروشگاه صنایع چوبی آروین وود تماس بگیرید.  

معرفی کابینت‌های پولیشی 

کابینت‌های پولیشی انتخابی محبوب برای آشپزخانه‌های سبک کلاسیک و معاصر هستند. آنها می‌توانند ظاهری شیک و ساده  یا پیچیده و منحصر به فرد به آشپزخانه شما ببخشند. کابینت‌های پولیشی بادوام و تمیز کردن آنها آسان است. این کابینت‌ها را می‌توان به رنگ‌های مختلف ساخت، اما محبوب‌ترین رنگ سفید است چرا که فضای خانه را دل‌ بازتر و بزرگ تر نشان می دهد. کابینت پولیشی ظاهری براق و سطحی کاملا صاف و یکدست دارد که این سطح شرایطی آسان برای تمیز کردن فراهم می کند و باعث می شود سطح آن در برابر لکه های روغن و چربی بسیار مقاوم باشد و بتوان آن را به راحتی تمیز کرد. همچنین این روکش با ایجاد یک لایه محافظ، از ورود باکتری و قارچ به داخل کابینت جلوگیری می کند. بنابراین نظافت و ضدعفونی کردن سطوح کابینت پولیشی آسان است.

مزایای کابینت پولیشی

رنگ پولیش چیست؟

رنگ پولیش، نوعی رنگ روغنی است که به سطح بالایی از براقیت جلا داده می‌شود. این رنگ از ترکیب رزین، نوعی اسید و تشدید کننده کبالت ساخته می‌شود. رنگ پولیش پس از پخت، به یک لایه شفاف، براق و سخت تبدیل می‌شود. این رنگ بر روی سطوح مختلفی نظیر چوب، شیشه و پلاستیک می تواند اسپری شود. اما رنگ پولیش نسبت به سایر رنگ‌ها گران‌تر است و بوی تندی دارد که ممکن است برای برخی افراد آزاردهنده باشد. رنگ‌آمیزی با رنگ پولیش به مهارت و تجربه نیاز دارد و باید در یک محیط  ایزوله و به دور از هر گونه آلودگی و گرد و خاک پاشیده شود

مزایای کابینت پولیشی

از آن جایی که کابینت های پولیشی طرفداران زیادی دارند و بسیار مورد استفاده قرار می گیرند، بهتر است تا با ویژگی و مزایای آن آشنا شوید.

  • ظاهر زیبا:
    این کابینت ها ظاهری درخشان و براق دارند که جلوه ای خاص به آن می بخشد و زیبایی آشپزخانه را دو چندان می کند، به علاوه موجب روشن تر شدن و دل بازی فضا می شود که برای آشپزخانه های کوچک بسیار مناسب است.
  • مقاوم در برابرسایش:
    کابینت‌های پولیشی در برابر خراش، سایش، لکه و رطوبت مقاوم هستند. 
  • استحکام بالا:
     از آن جایی که ضخامت ام دی اف به کار رفته در این نوع کابینت بیشتر از سایر مدل هاست و پس از اجرای رنگ نیز به ضخامت آن افزوده می شود، در نتیجه مقاومت آن را افزایش می دهد.
  • مقاوم در برابر رطوبت:
    به علت پاشش چندین لایه رنگ روغنی، سمباده زنی و پولیش کاری، عملا نفوذ آب به این مدل کابینت ها مسدود خواهد شد. در نتیجه استفاده از کابینت پولیشی در مناطق شرجی و با رطوبت بالا بسیار کاربرد دارد.
  • تمیز کردن آسان:
    به علت سطح صاف و یکدست کابینت‌های پولیشی را می‌توان به راحتی با یک پارچه مرطوب تمیز کرد.
  • تنوع رنگ:
    اگرچه عمده ی این کابینت ها در رنگ های سفید و روشن تولید می شوند اما به طور کلی کابینت‌های پولیشی در رنگ‌های مختلف موجود هستند.
  • قابلیت ترمیم:
    مهم ترین نکته این است که قابلیت ترمیم دارند یعنی در صورت خراشیدگی یا آسیب دیدگی، کابینت‌های پولیشی را می توان تعمیر کرد.
  • انعطاف پذیری:
    با این که از این روش بیشتر در سبک های کلاسیک و نئوکلاسیک استفاده می شود اما استفاده از رنگ پولیش در هر استایلی ممکن است و با همه ی سبک های دکوراسیون همخوانی دارد.
  • مزایای کابینت پولیشی

معایب کابینت پولیشی

  • قیمت بالا: کابینت‌های پولیشی نسبت به سایر کابینت‌ها گران‌تر هستند.
  • نیاز به مهارت: ساخت و نصب کابینت پولیشی به مهارت و تجربه نیاز دارد. به علاوه پولیش‌کاری ساده‌ نیست و محیط کارگاهی باید عاری از هرگونه مواد آلاینده و گردوخاک باشد
  • بوی تند رنگ: رنگ پولیش بوی تندی دارد که ممکن است برای برخی افراد آزاردهنده باشد.
  • نمایش اثر انگشت: کابینت‌های پولیشی اثر انگشت را نشان می‌دهند.
  • حساسیت به گرما: این کابینت ها در برابر گرما حساس هستند و ممکن است در اثر حرارت بالا تغییر رنگ یا شکل بدهند.
  • نیاز به مراقبت بیشتر: کابینت‌های پولیشی به مراقبت بیشتری نسبت به سایر کابینت‌ها نیاز دارند و باید به طور مرتب تمیز و جلا داده شوند.

نحوه رنگ آمیزی کابینت پولیشی

رنگ آمیزی کابینت پولیشی فرآیندی ظریف و تخصصی است که به دقت و حوصله نیاز دارد. در ابتدا کابینت ها را به طور کامل می کنند تا عاری از هر گونه آلودگی و غبار باشد و سطح کابینت را با سمباده نرم می سایند تا هرگونه ناهمواری، زبری یا رنگ قبلی از بین برود.سپس رنگ پولیش روی سطح کابینت اعمال به عنوان لایه آغازگر می پاشند و صبر می کنند تا خشک شود سپس سنباده میزنند. این عمل را چندین بار تکرار میکنند، رنگ پولیش را در چند لایه نازک روی سطح کابینت پاشیده می شود و هر لایه باید قبل از اعمال لایه بعدی کاملاً خشک شود. پس از خشک شدن هر لایه رنگ، سطح کابینت را با سمباده نرم می سابند تا صاف و یکدست شود. پس از خشک شدن کامل لایه نهایی رنگ، سطح کابینت را با پولیش مخصوص جلا می دهند تا به براقیت نهایی برسد. این رنگ حدود سه میلیمتر به ضخامت کابینت می افزاید و حالت شیشه مانند به آن می دهد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط