درب کابینت نئوکلاسیک

درب کابینت نئوکلاسیک

کابینت نئوکلاسیک

درب کابینت نئوکلاسیک یکی از مدل های طراحی دکوراسیون خانه و آشپزخانه، طراحی نئوکلاسیک است. کابینت نئوکلاسیک نیز الهام گرفته از این سبک دکوراسیون می باشد. سبک کابینت نئوکلاسیک مخصوص خانه هایی است که به طراحی دکوراسیون در آن توجه شده باشد. این سبک در دهه ۱۷۵۰ در انگلستان و فرانسه رواج پیدا کرد. از ویژگی های بارز این نوع طراحی توجه به سادگی در عین حال زیبایی کابینت است. این سبک شامل استفاده از ترکیبت رنگی های طبیعی بدون سایه روشن و براق است. استفاده نکردن از طرح های شلوغ، کابینت نئوکلاسیک را بسیار جذاب و پر طرفدار کرده. اما درب کابینت نئو کلاسیک شامل طرح های صاف یا منحنی می باشد. این سبک برخلاف سبک کلاسیک پیچیدگی کمتری دارد و با اضافه شدن طرح های یونانی زیبایی کابینت را دو چندان کرده است.

کابینت نئوکلاسیک برای کسانی که می خواهند در عین داشتن یک آشپزخانه ساده، سبک کلاسیک و قدیمی را هم داشته باشند تا با بقیه فضای خانه هماهنگ شود، انتخاب بسیار مناسبی است. برای خرید کابینت نئوکلاسیک جدید و مشاهده ی کاتالوگ آروین وود می توانید از طریق سایت اقدام نمایید و یا به صورت حضوری به فروشگاه مراجعه کنید. هم چنین می توانید برای اطلاع از قیمت کابینت نئوکلاسیک با ما تماس بگیرید. ۰۲۱۴۰۷۷۵۰۰۰

درب کابینت نئوکلاسیک

بدنه و درهای کابینت نئو کلاسیک به صورت برجسته کار می شود. برخلاف کابینت های مدرن در کابینت نئوکلاسیک سادگی و بی روحی کابینت مدرن را نمی بینیم و همچنین شلوغی و طرح های بزرگ کابینت های کلاسیک هم روی در کابینت نئوکلاسیک دیده نمی شود.

تاج به کار رفته در این نوع کابینت ظرافت بیشتری نسبت به نوع کلاسیک دارد و کاملا متفاوت است. همچنین، از ستون و سرستون نیز به شکلی ساده‌تر استفاده می‌شود.

در این سبک کابینت از چند در شیشه ای به صورت ویترین استفاده می شود تا زیبایی کار بالا برود.

ویژگی درب کابینت نئوکلاسیک

همانطور که اشاره شد کابینت نئوکلاسیک تلفیقی از سبک کلاسیک با ظاهری ساده تر و آراسته تر که مناسب خانه های امروزی می شود، است. ویژگی های برجسته این نوع کابینت می توان به موارد زیر:

  • سادگی در طراحی و در عین حال حس و حال کلاسیک داشتن
  • استفاده از نقش های منحنی و ظریف
  • استفاده از رنگ های نود و سرد به جای رنگ های براق
  • استفاده بیشتر از رنگ های طوسی و سفید و قهوه ای
  • انتطباق با انوع سبک چیدمان منزل
  • ارتفاع بلند قد کابینت تا نزدیک سقف
  • جادار بودن
  • استفاده از کابینت با درب شیشه ای به صورت ویترین
  • امکان استفاده از جزیره در طراحی نئوکلاسیک

متریال کابینت نئوکلاسیک

اغلب متریال استفاده شده در کابینت نئو کلاسیک چوب می باشد. صفحه کابینت و پیشخوان نیز سنگ کار می شود. ولی به علت قیمت بالای چوب می توان کابینت نئوکلاسیک با روکش چوب تهیه کرد.

از دیگر انواع متریال استفاده شده در این طراحی:

  1. کابینت چوبی
  2. کابینت روکش چوب
  3. کابینت ممبران
  4. کابینت پلی اورتان
  5. کابینت پولیشی (یا انزو)

تفاوت کابینت نئوکلاسیک و کلاسیک

همانطور که در بالا گفته شد، کابینت نئوکلاسیک در مقایسه با سبک کلاسیک سادگی در طراحی بیشتری دارد. به جای استفاده از طرح های شلوغ و خطوط شکسته، در این مدل از ساده ترین طرح ها با خطوط ظریف و منحنی استفاده می شود.

برخلاف کابینت کلاسیک، کابینت نئوکلاسیک با انواع دکوراسیون خانه و اشپزخانه مطابقت دارد. این باعث می شود دست خریداران برای انتخاب وسایل آشپزخانه بازتر باشد.

اگر مبلمان خانه شما مدرن و راحتی است این سبک از کابینت می تواند جزو انتخاب های شما باشد.

از معایب کابینت مدرن مطابق نبودن طرح آن با خانه های کوچک و آپارتمانی است. این مشکل در کابینت نئوکلاسیک دیده نمی شود و شما می توانید به راحتی از آن استفاده کنید.

کابینت نئوکلاسیک ۲۰۲۴

جدیدترین طرح های کابینت نئو کلاسیک که در سال ۲۰۲۴ به بازار آمدند:

انواع درب کابینت نئوکلاسیک

انواع مختلفی از این نوع کابینت با توجه به متریال استفاده شده در آن وجود دارد که شامل:

کابینت نئوکلاسیک تمام چوب

کابینت تمام چوب به علت استفاده و مصرف زیاد از چوب قیمت بالایی دارند. انواع جنس چوبی که در این کابینت اتستفاده می شود شامل چوب راش، گردو، گیلاس و روسی است. این انواع چوب بسیار متراکم بوده و چگالی بالایی دارد. این موضوع استحکام کابینت را بالا برده و طرح روی آن نیز با ثبات تر است.

کابینت نئوکلاسیک روکش چوب

به علت بالا بودن قیمت چوب، می توان از کابینت با روکش چوب استفاده کرد. روکش های چوبی شامل انواع روکش مانند روکش چوب گردو، بلوط، ملچ، گیلاس، راش و غیره می باشد. جنس زیر این روکش ها اغلب ام دی اف خام پرس شده می باشد. معایب این روکش ها این است که اگر از متریال و چسب خوب استفاده نشود دوام مناسبی ندارند.

کابینت نئوکلاسیک انزو

کاینت های طرح انزو یک کابینت ایتالیایی است و انزو (zentique) نام شرکت ایتالیایی است. درنتیجه این طرح ها الهام گرفته از مدل های این شرکت است. سبک های این شرکت عموما به سبک نئوکلاسیک می باشد. متریال اصلی استفاده شده در کابینت نئوکلاسیک انزو ام دی اف ضخیم می باشد. روکش روی کابیمن ها pvc است که با رنگ های پولشی پوشش داده می شوند. برای بالاتر رفتن استحکام روی کابینت از پلی یورتان استفاده می شود.

این طرح از کابینت بسیار جدید بوده ولی طرفداران بسیاری پیدا کرده. ضخامت، نوع روکش پولشی و چسب استفاده شده کیفیت کابینت انزو را مشخص می کند.

کابینت نئوکلاسیک پولیشی

از رنگ پولیش در ساخت این نوع کابینت استفاده می شود و رنگ به صورت یک لایه ضخیم و شیشه ای روی کابینت قرار می گیرد. سادگی در طراحی، این مدل را جزو کابینت نئوکلاسیک قرار داده است.

در این مدل نیز از ام دی اف با کیفیت استفاده شده و روی آن با رنگ پولشی پوشش داده می شود. می توان گفت کابینت نئوکلاسیک انزو زیر مجموعه کابینت پولشی است.

رنگ پولشی ضخیمی که روی کار استفاده می شود استحکام کابینت را افزایش داده و در برابر ضربه مقاوم باشد و کابینت دچار تاب نشود.

درب کابینت نئوکلاسیک ممبران

در دهه گذشته این نوع پرفروش ترین کابینت در ایران بوده. علت نام گذاری این مدل به دلیل پوشش ممبران یا pvc روی ام دی اف می باشد. کابینت ممبران امکان طرح پذیری بسیاری دارد. قیمت مناسب این محصول در کنار لوکس بودن آن، طرفداران زیادی پیدا کرده.

دوام پایین ممبران در برابر حرارت و حساسیت نسبت به نور از معایب کابینت ممبران است است.

جزیره کابینت نئوکلاسیک

طراحی سبک نئوکلاسیک به گونه ای است که می توان از جزیره کابینت هم برای آن استفاده کرد. محبوب ترین جزیره، جزیره نئوکلاسیک می باشد. جزیره یک فضای وسیعی روی کابینت ایجاد می کند که می تواند محل قرار گیری سینک نیز باشد. این پیشخوان فضای آشپزخانه را از بقیه خانه جدا می کند. یکی دیگر از کاربردهای جزیره استفاده از آن به عنوان میز غذا خوری است.

انواع رنگ کابینت نئوکلاسیک

به دلیل طراحی ساده در کابینت نئوکلاسیک، رنگ های رایج برای این نوع، رنگ های سرد و نود است. رایج ترین رنگ های استفاده شده سفید، طوسی یا خاکستری، شیری و کرم، رنگ های چوب، قهوه‌ای سوخته یا مشکی و رنگ های خاص مانند سبز و یشمی و انواع آبی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط